Χρόνια Πολλά μπαμπά!

O μπαμπάς μου ο καλός, μεγάλος, γκρίζος λύκος   
Συγγραφέας: Σταθάτου Φράνση
Εικονογράφος: Δήμος Χρήστος
Εκδότης: Άγκυρα
Ηλικίες: Από 5
Ένα σκυλάκι από την πόλη χάνεται μέσα στο δάσος, όμως η τύχη φέρνει μπροστά του όχι τον κακό λύκο των παραμυθιών, αλλά τον πιο καλό μεγάλο, γκρίζο λύκο. Εκείνος θα το φροντίσει, θα το αναθρέψει, θα το αγαπήσει. Κι έτσι, εντελώς φυσικά, θα γίνει "ο μπαμπάς του". Μια ιστορία που εισάγει τα μικρότερα παιδιά στην έννοια της υιοθεσίας και που μιλά με πολλή τρυφερότητα και αγάπη για το θετό πατέρα.

Αν θέλετε να ξέρετε, ο μπαμπάς μου...
What Does Daddy Do?  
Συγγραφέας: Bright Rachael
Μεταφραστής: Παπαγιάννη Μαρία
Εικονογράφος: Bright Rachael
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Ο μπαμπάς του Λάμπρου είναι πυροσβέστης, ο μπαμπάς της Εύης είναι γιατρός, ο μπαμπάς του Παύλου είναι δάσκαλος. Αλλά τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς της Ζωής; Αν θέλετε να ξέρετε, ο μπαμπάς της Ζωής είναι εξερευνητοσουπεριππότης αλλά και κάτι πολύ πιο σημαντικό...
Για να το μάθετε, πάρτε θέση στην αγκαλιά του μπαμπά και διαβάστε το βιβλίο μαζί. Τότε θα καταλάβετε γιατί κάθε μπαμπάς, κάθε ζωή, κάθε αγκαλιά είναι μοναδικά.

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥΣυγγραφέας: ΠΡΑΠ ΛΙΛΑ
Μετάφραση: ΜΑΝΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Εκδόσεις: INTROBOOKS
Τον μπαμπά μου αγαπώ, για τους λόγους που θα πω... Ένα βιβλίο αφιερωμένο στον πατέρα και στους εκατοντάδες λόγους που ένα παιδί τον αγαπάει και τον θαυμάζει. Η χαρούμενη εικονογράφηση και τα πρωτότυπα στιχάκια περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τη μοναδική σχέση του παιδιού με τον πατέρα.

Σχόλια