Αλλάζω χέρια!

Ένα πρωτότυπο, διασκεδαστικό βιβλίο, με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, από τις εκδόσεις Κέδρος, που σίγουρα θα διασκεδάσει τα παιδιά με το χιούμορ και την δράση του.
Η ιστορία μας μιλά για ένα παλιό, συλλεκτικό βιβλίο, το "Χωρίς Οικογένεια", που αλλάζει συνεχώς χέρια και αφηγείται τις περιπέτειές του. Το βιβλίο μας, τελικά καταλήγει,  στα χέρια του παρανοϊκού, πάμπλουτου, αλλά απαίδευτου Ροβέρτου, με τον οποίο έχει λογαριασμούς από το παρελθόν. Ο παρανοϊκός Ροβέρτος, μαζί με τον επίσης παρανοϊκό καθηγητή γενετικής Βλακενστάιν, εργάζονται σε μια υπόγεια πολιτεία και σχεδιάζουν να εξαφανίσουν, τη γνώση, τη δημιουργικότητα και την ελεύθερη βούληση από προσώπου Γης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το βιβλίο μας, μαζί με χιλιάδες άλλα βιβλία και παιχνίδια που ήδη έχουν καταστραφεί, να κινδυνεύει να παραδοθεί στις φλόγες.
Μια ομάδα φίλων, θα συνεργαστεί για να αποκαλύψει την αλήθεια και να σταματήσει τα σχέδια τους και το βιβλίο μας τελικά θα βρει μια μεγάλη οικογένεια να το αγκαλιάσει με αγάπη.
Ένα πολύ όμορφο βιβλίο,  για την αξία της γνώσης, της ελευθερίας και της συνεργασίας που εμπνέεται από την πίστη. Ένα βιβλίο που θίγει σημαντικά θέματα, όπως  οι κίνδυνοι της γενετικής, η ηλεκτρονική αποξένωση και η επίπλαστη ευτυχία του καταναλωτισμού. 

Συγγραφείς: Μάνος & Σπύρος Βενιέρης
Εικονογράφηση: Κατερίνα Χαδουλού
Εκδόσεις : Κέδρος
Ηλικία: απο 10 ετών

Εκδόσεις: Κέρος

Σχόλια