Πως να κάνεις τα πάντα...και να μην βαριέσαι ποτέ!


Πως να κάνεις τα πάντα (και να μην βαριέσαι ποτέ)
Εκδόσεις Πατάκη
Λοιπόν, το βιβλίο αυτό το λάτρεψα! Είναι ακριβώς αυτό που λέει το τίτλος του. Και τι δεν έχει μέσα. Από πληροφορίες για το διάστημα, συμβουλές επιβίωσης, συνταγές μαγειρικής, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, κατασκευές... Δεν βρήκα ηλικιακή ένδειξη στο βιβλίο, αλλά θα έλεγα ότι είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 12 ετών, αν και περιέχει δραστηριότητες για παιδιά κάθε ηλικίας.
Και παρ' ότι δεν φημίζομαι για τις επιδόσεις μου σε μαστορέματα, σπορ, τρικ και άλλα κόλπα, το βιβλίο αυτό πραγματικά με ξεσήκωσε. Το διαβάζεις και θες να βγεις έξω, να πειραματιστείς, να γνωρίσεις, να (ξε)-γελάσεις, να μάθεις παίζοντας!

Χωρισμένο σε πολύ χρηστικές θεματικές ενότητες θα γίνει ο καλύτερος φίλος όχι μόνο των παιδιών αλλά και των μεγάλων. Ξέρετε πόσα πράγματα έμαθα που αγνοούσα; Αλλά και πόσες ιδέες βρήκα για παιχνίδια, ώστε μην βαριούνται ποτέ τα παιδιά!
Είτε είστε ομαδάρχης, είτε απλώς οικογενειάρχης, το βιβλίο αυτό θα σας σώσει τώρα το καλοκαίρι. Είμαι σίγουρη ότι ακόμα και παιδιά που δεν πολυαγαπάνε το διάβασμα με αυτό το βιβλίο θα "κολλήσουν"! Αξίζει να το δείτε και να το ξεφυλλίσετε και σίγουρα θα θελήσετε να το αποκτήσετε!

Σχόλια