Τρία νέα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Τρία νέα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά για ένα "παραμυθένιο" & δημιουργικό σχολικό ξεκίνημα!

Αλφαβητάρι με γλωσσοδέτες
Ευγένιος Τριβιζάς
Εικονογράφος: Κέλλυ Ματαθία-Κόβο
Ένα αλφαβητάρι, μα ποιο αλφαβητάρι; Ένα αλφαβητάρι που έγραψε για σας ένας συγγραφέας, μα ποιος συγγραφέας; Ένας συγγραφέας που τον λένε Ευγένιο Τριβιζά και σας το ζωγράφισε μια ζωγράφος, μα ποια ζωγράφος; Μια ζωγράφος που τη λένε Κέλλυ Ματαθία Κόβο, για να μάθουνε την αλφαβήτα τα παιδιά που τους αρέσουνε οι νηστικοί μυρμηγκοφάγοι και οι ιπποπόταμοι με ιλαρά.

Αριθμητάρι με γλωσσοδέτες
Ευγένιος Τριβιζάς
Εικονογράφος: Κέλλυ Ματαθία-Κόβο
Ένα αριθμητάρι, μα ποιο αριθμητάρι; Ένα αριθμητάρι με γλωσσοδέτες που έγραψε για σας ένας συγγραφέας, μα ποιος συγγραφέας; Ένας συγγραφέας που τον λένε Ευγένιο Τριβιζά και σας το ζωγράφισε μια ζωγράφος, μα ποια ζωγράφος; Μια ζωγράφος που τη λένε Κέλλυ Ματαθία Κόβο, για να μάθουνε τους αριθμούς, μεγάλους και μικρούς, τα παιδιά που τους αρέσουνε οι δράκοι που χορεύουνε συρτάκι, τα κοράκια που τραγανίζουν κρακεράκια και οι λιχούδες αλεπούδες που κυνηγάνε πεταλούδες.

Οι παρεούλες της αλφαβήτας 1&2
Ευγένιος Τριβιζάς
Εικονογράφος: Ράνια Βαρβάκη
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει και να αγαπήσει κανείς την αλφαβήτα; Μα φυσικά… οι Παρεούλες της Αλφαβήτας του Ευγένιου Τριβιζά. Ένα φαντασμαγορικό αλφαβητάρι που θα σας ενθουσιάσει! Έξι παιχνιδιάρικες παρεούλες που θα σας συναρπάσουν! Είκοσι τέσσερα σπαρταριστά πλασματάκια που θα τα λατρέψετε! Εκατόν ενενήντα τρία παιχνίδια που θα τα παίζετε χωρίς να τα χορταίνετε, ξανά και ξανά! Ατέλειωτες ώρες χαράς για μικρούς και μεγάλους με τις Παρεούλες της Γαλάζιας Γάτας, του Ζαφειρένιου Ζαρκαδιού, του Κόκκινου Κροκόδειλου, του Πράσινου Παπαγάλου, του Ροζ Ρινόκερου και της Χρυσής Χελώνας. Σε δύο τόμους με πλαστικοποιημένες σελίδες και αριστουργηματική εικονογράφηση της Ράνιας Βαρβάκη.



Σχόλια