Βιβλία δραστηριοτήτων από τις εκδόσεις Πατάκη.

Χρωματίζω Ινδικά Μοτίβα 
Ένα βιβλίο ζωγραφικής, που όμως είναι πολύ περισσότερα. Οι συντελεστές του βιβλίου, εμπνεόμενοι από την απίστευτη ποικιλία του τοπίου της Ινδίας δίνουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά σχέδια, χρωματίζοντας τα έτοιμα μοτίβα. Παράλληλα το βιβλίο, δίνει λιτές, αλλά πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την κουλτούρα και την ιστορία της χώρας
Η ζωγραφική των doodles αλλά και των mandala κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο κοινό και δεν είναι λίγες οι μελέτες που αποδεικνύουν την ευεργετική επίδραση της ζωγραφικής αυτού του τύπου στην ενδυνάμωση της προσοχής και της συγκέντρωσης. Η τέχνη πάντα επιδρά θεραπευτικά στον άνθρωπο και τα έτοιμα μοτίβα σε συνδυασμό με την ελευθερία στο χρωματισμό, δίνουν την ευκαιρία δημιουργικής έκφρασης με ένα πολύ όμοφο αισθητικά αποτέλεσμα.
Ένα απίθανο βιβλίο γεμάτο με διασκεδαστικά παιχνίδια με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: είναι φτιαγμένο για δυο! Η ιδανική παρέα για τα καλύτερα φιλαράκια ή δυο αδέλφια, τα “ατέλειωτα” μεσημέρια του καλοκαιριού.
Τα παιδιά διασκεδάζουν μαθαίνοντας και ακονίζοντας το μυαλό τους. Συναδελφική ζωγραφική, τελίτσες, ναυμαχία, ομοιότητες και διαφορές, κυβόλεξο, συγγραφή ιστοριών, είναι μόνο μερικές από τις πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες του βιβλίου.

Δεινόσαυροι (οι πρώτες μου ιστορίες με αυτοκόλλητα)
Ένα πολύ όμορφο, ζωντανό, πολύχρωμο, βιβλίο ζωγραφικής με δεινόσαυρους για παιδιά από 3 ετών. Αγαπημένο θέμα των παιδιών οι δεινόσαυροι, όταν συνδυάζεται με ζωγραφική και αυτοκόλλητα, αποτελεί σίγουρη επιτυχία. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μάθουν για πολλά και διαφορετικά είδη δεινοσαύρων, αλλά και να οξύνουν την παρατηρητικότητα τους διασκεδάζοντας.

Σχόλια