Μουσική και φίλοι (παράσταση)

Ήταν η πρώτη παράσταση που είδαμε με τους Burger project και μας έκανε να μετανιώσουμε που χάσαμε τις προηγούμενες! Τόση ζωντάνια, τόση ένταση, τόσος ρυθμός! Η νέα παράσταση του συγκροτήματος “Μουσική και φίλοι” είναι ένα πραγματικό πανηγύρι της μουσικής.
Χρώματα, φωνές, φώτα, τραγούδια χορός, μουσικοί και παιδιά συμπράττουν σε ένα ταξίδι-πάρτι, για καλό σκοπό! Δημιουργοί και μικροί θεατές, ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους για να ανακαλύψουν το παρεόφωνο, το μοναδικό μουσικό όργανο που μπορεί να θεραπεύσει τον Δρ.Κορνήλιο από την επικίνδυνα θλιβερή ασθένεια της Ξινίλας.
Η μουσική και η φαντασία των Burger project, θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Από την Κίνα στην Αμερική και από κει στην Ευρώπη. Πολλά και ενδιαφέροντα θα είναι τα πρόσωπα που θα συναντήσουν, οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν τα αντικείμενα που θα πάρουν μαζί τους και φυσικά οι μουσικές που θα ακούσουν. Τα μικρά αυτάκια θα ενθουσιαστούν με τους ήχους των αφρικανικών τύμπανων, θα γαργαληθούν από τα χαβανέζικα γιουκαλίλι, θα κορδωθούν με κλασσική μουσική και θα ξεφαντώσουν υπό τους ήχους της hip hop. Πολλές είναι και οι περιπέτειες που θα αντιμετωπίσουν και που με χιούμορ, που ακόμα κι αν δεν γίνεται πάντα κατανοητό από τα μικρά παιδιά, θίγουν μια σειρά από σημαντικά θέματα. Φιλία, ομαδικότητα, συντροφικότητα, αισιοδοξία και μια γενικότερη “ανοιχτωσιά” στα περίεργα και τα απρόοπτα της ζωής, είναι τα εφόδια που οι μικροί και μεγάλοι μουσικοί θα χρησιμοποιήσουν για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Μια άκρως διασκεδαστική και δημιουργικά διαδραστική παράσταση, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών, αλλά και μεγαλύτερων παιδιών και που φεύγοντας σου αφήνει ένα χαμόγελο μα και μια τόσο όμορφη μουσική φράση να τριγυρνά στο μυαλό... «Μουσική και Φίλοι είν’ η συνταγή, πανικός και γέλια μέχρι το πρωί, τη ζωή θα φάμε σαν παγωτό και το βράδυ θα’ναι καταπληκτικό!!!»

Πού παίζεται:

Θέατρο Πόρτα

Λεωφ. Μεσογείων 59, Αμπελόκηποι

Τηλ: 2107711333

Παραστάσεις: Απόγ.: Σάβ. 5.30 μ.μ.


Συντελεστές:
Μουσική-Σενάριο-Σκηνοθεσία: The Burger Project
Κείμενα: Θάνος Κοσμίδης
Κοστούμια: The Burger Project
Σκηνικά- Μάσκες -Κούκλες: Playroom
Φωτισμοί: Θάνος Κοσμίδης
Φωτογραφίες: Nick Zarago
Επιμέλεια ήχου: Αντώνης Νικηφόρος

Με τους: Αλέκο Γεωργουλόπουλο, Αλέξη Ιωάννου, Έλενα Ιωάννου, Θάνο Κοσμίδη





Σχόλια