Μα πότε θα φτάσει αυτός ο μάγος; (η παράσταση)

Ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε προχθές, στη σκηνή του κινηματοθεάτρου Τριανόν.
Το νέο βιβλίο της ποιήτριας Ιουλίτας Ηλιοπούλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίκαρος, ζωντάνεψε στη σκηνή, με την βοήθεια τεσσάρων ακόμα καταξιωμένων δημιουργών: του Γιώργου Κουρούπου στη μουσική, του Γιάννη Κόττη στις ζωγραφιές και των Σπύρου Σακκά (της χαρακτηριστικής και αγαπημένης φωνής των τραγουδιών της Λιλιπούπολης) και Δάφνης Πανουργιά στα τραγούδια και φυσικά των μουσικών που τους συνόδευσαν ζωντανά στη σκηνή.

Ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο μουσικό παραμύθι που μας παρουσιάζει μια ανατρεπτική εκδοχή της ιστορίας των Μάγων με αμεσότητα και άφθονο χιούμορ. Περιπέτειες διασκεδαστικές με πολλές αιφνίδιες ανατροπές και χιούμορ είναι οι περιπέτειες του Τέταρτου Μάγου των Χριστουγέννων, του Μάγου Αβασάλ, που όλο κάτι του τύχαινε, όλο κάποιον συναντούσε κι όλο κάτι τον καθυστερούσε από το να φτάσει στη φάτνη κοντά στον νεογέννητο Χριστό. Ανατρεπτικό και πολύ όμορφο το φινάλε της ιστορίας, θα γλυκάνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.
Μια όμορφη πρόταση για τις επόμενες μέρες, καθώς οι τελευταίες παραστάσεις θα δοθούν σήμερα και αύριο.
Στην έκδοση περιλαμβάνεται και ένα CD με ηχογραφημένο το μουσικό παραμύθι.

Κινηματογράφος Τριανόν
Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101
Παραστάσεις:
23,26, 27, 28, 29 Δεκεμβρίου 2017 στις 16.00

Σχόλια