Χριστουγεννιάτικα βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα, έγινε χθες η παρουσίαση των Χριστουγεννιάτικων, και όχι μόνο, βιβλίων των εκδόσεων Ψυχογιός.
Μια πολύ ωραία αφορμή να βρεθούμε ξανά με φίλες bloggers και να ανταλλάξουμε απόψεις και προτάσεις σχετικά με βιβλία που αγαπάμε.
Στην παρουσίαση που μας έγινε, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά την τεράστια πραγματικά ποικιλία γιορτινών βιβλίων, για παιδιά από τη βρεφική μέχρι την εφηβική ηλικία. Πολύχρωμα εικονογραφημένα βιβλία, παιχνιδοβιβλία, βιβλία κατασκευών, μουσικά βιβλία, βιβλία παζλ, τρισδιάστατα βιβλία, συλλογές ιστοριών, κλασσικά βιβλία, βιβλία γνώσεων, ιστορίες αστείες, συγκινητικές, φανταστικές, ιστορίες για μαγικά Χριστούγεννα!
Καταξιωμένοι αλλά και νέοι συγγραφείς, όπως και εικονογράφοι, παρελαύνουν από τις σελίδες των πολύ προσεγμένων εκδόσεων, και δημιουργούν βιβλία με αισθητική αρτιότητα, αξιόλογο περιεχόμενο και αξιαγάπητους πρωταγωνιστές!
Ανάμεσα σε αυτά που ξεχώρισα με μια πρώτη ματιά, ήταν τα: Γκριντς, ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων του κλασσικού και αγαπημένου Dr.Seus, Ο Μαγικός τάρανδος της Όλι με την εκπληκτική εικονογράφηση, Το Βιβλίο με τα μυστικά του Άι-Βασίλη, το παιχνιδοβιβλίο Lego :Περιμένοντας τον Αι Βασίλη, Η αγαπημένη μου συλλογή με Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες.


Και επειδή το βιβλίο, είναι ένα δώρο που ανοίγεις ξανά και ξανά, οι εκδόσεις Ψυχογιός έχουν πολλές και ενδιαφέρουσες δωροπροτάσεις για την περίοδο των γιορτών, αλλά και για κάθε φορά που ψάχνουμε ένα ιδιαίτερο, χρήσιμο, διασκεδαστικό δώρο για μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά.
Ενδεικτικά θα αναφέρω μερικά βιβλία γνώσεων που κέρδισαν την προσοχή μου:

Να μην ξεχάσω το πολύ αστείο βιβλίο “Μην ανοίξεις αυτό το βιβλίο”. Μην σας ξεγελά ο προβοκατόρικος τίτλος του. Το βιβλίο ενισχύει τη φιλαναγνωσία, ποντάροντας στη φυσική περιέργεια των παιδιών.

Περιηγηθείτε στις σελίδες του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου και ανακαλύψτε τα δικά σας αγαπημένα παιδικά βιβλία, για τα αγαπημένα σας παιδιά!








Σχόλια