Η ευτυχία είναι ένα καρπούζι πάνω στο κεφάλι σου

Η κυρία Φωτεινή κάθε μέρα ξυπνάει χαρούμενη, πηγαίνει βόλτες με το αγριογούρουνό της τον Μέλβιν και δείχνει ευτυχισμένη.
Οι τρεις γειτόνισσές της, η κυρία Στρογγυλή, η κυρία Τσιριχτή και η κυρία Ξινή, που τίποτα δεν τους λείπει, αλλά ποτέ δεν είναι χαρούμενες, απορούν και αναρωτιούνται τι είναι αυτό που κάνει την κυρία Φωτεινή να είναι τόσο χαρούμενη. Κι έτσι αποφασίζουν να παρακολουθήσουν από κοντά τις κινήσεις της για να μάθουν το μυστικό της. 
Αυτή όμως η απόφασή τους, τις οδηγεί σε αστείες και ξεκαρδιστικές γκάφες. Στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν τι είναι εκείνο που κάνει την κυρία Φωτεινή χαρούμενη, θα φορέσουν καπέλα που τρώγονται, καπέλα που κουδουνίζουν, θα σκαρφαλώσουν δέντρα, θα υιοθετήσουν παράξενα ζώα, αλλά θα καταλήξουν πιο θλιμμένες από ποτέ.
Μέχρι που μια...καρπουζοβροχή θα γλυκάνει τις καρδιές τους και θα ανοίξει το μυαλό και τα μάτια τους στο μυστικό της αληθινής ευτυχίας.

Μια αστεία ιστορία γραμμένη με χιούμορ και ανατροπές για την ανακάλυψη της ευτυχίας, του νοήματος στην κάθε μέρα και κυρίως του προσωπικού δρόμου που οδηγεί στη χαρά.  



Συγγραφέας - Εικονογράφος: Stella Dreis
Εκδόσεις: Άγκυρα



 αστεία ιστορία, ευτυχία, αλήθεια, χαρά, νόημα ζωής, ηλικία 5+, εκδόσεις Άγκυρα

Σχόλια