Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Τα πιο ευπώλητα βιβλία των εκδόσεων Susaeta.

ΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ
Από 5 ετών.
Συγγραφέας: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΩΤΑ
Αριθμός σελίδων: 56
Ποιος είπε ότι οι ήρωες γεννιούνται θαρραλέοι; Ή πως γνωρίζουν τη δύναμή τους και το δρόμο τους από την αρχή; Ήρωες με καθαρή καρδιά μπορεί να βρίσκονται παντού, ακόμη και στα άγνωστα βάθη της θάλασσας. Μπορεί τη μια στιγμή να βουλιάζουν στο φόβο και την άλλη να αναδύονται για να αναμετρηθούν, σε έναν αγώνα ηρεμίας, με όσους χαίρονται με τον πόνο των πιο αδύναμων.
Ο φίλος μας ο Ιερεμίας, που υποφέρει καιρό από τα Κοφτερά Χαμόγελα, τους νταήδες του βυθού, υψώνει την ηρωική του μύτη και ορμά για τη δική του αλήθεια και για αυτούς που αγαπά.Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ
• Σελίδες: 200
• Από 6 ετών
Το βιβλίο Η Μαγεία των παραμυθιών περιέχει τα πιο όμορφα παραμύθια που γράφτηκαν ποτέ!
Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι, η Πεντάμορφη και το Τέρας, ο Πινόκιο, ο Μπάμπι το ελαφάκι... και πολλά ακόμα από τα αγαπημένα παραμύθια των παιδιών, βρίσκονται εδώ, έτοιμα να μας ταξιδέψουν
με τη μαγεία τους.

Σειρά ...ΜΕ ΗΧΟΥΣ
• Σελίδες: 10
• Από 3 ετών
Θα προλάβουν η νεράιδα Δανάη και οι φίλες της να κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για το χορό του
καλοκαιριού πριν έρθει η βασίλισσά τους; Και τι έκπληξη περιμένει το λαγουδάκι και τους φίλους του
στο χαρούμενο αγρόκτημα;
Τα παιδιά θα διασκεδάσουν πατώντας τα κουμπιά και ακούγοντας τους διασκεδαστικούς ήχους, καθώς θα διαβάζουν τις χαρούμενες ιστορίες των δύο καινούριων βιβλίων της αγαπημένης σειράς.

ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ
Αριθμός σελίδων: 176
Αλεπούδες, λιοντάρια, ποντίκια, λαγοί, κοράκια και άλλα πολλά ζώα μιλούν και συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι, για να μας αποκαλύψουν τις αδυναμίες και τα ελαττώματά μας. Διάβασε κι εσύ γνωστούς και άγνωστους μύθους του Αισώπου, γέλασε με τα παθήματα και μάθε από τα χρήσιμα μαθήματα των ηρώων του.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
Σταχτοπούτα. Τα τρία γουρουνάκια. Ο παπουτσωμένος γάτος. Ασχημόπαπο
Αριθμός σελίδων: 22
Τέσσερα μοναδικά παραμύθια ζωντανεύουν χάρη στις όμορφες αφηγήσεις του CD και τις πολύχρωμες εικόνες του βιβλίου.(Η σειρά τοποθέτησης των βιβλίων είναι ενδεικτική)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου