Ταξίδι στους μύθους και στις ιστορίες με το Μύθαρο.

   Η  Ακαδημία παραμυθιού Μύθαρος, χάρισε στο παραμύθι το δικό του σπίτι. Ενα χώρο που δίνει ζωή στο παραμύθι μέσα από ομάδες που λειτουργούν βιωματικά με την αφήγηση και την συγγραφή ιστοριών.  Ενα χώρο που καλεί μικρούς και μεγάλους σε ταξίδια απρόσμενα, διασκεδαστικά, όπου συναντάς ήρωες αγαπημένους, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Στο Μύθαρο  οι μεγάλοι γίνονται παιδιά και τα παιδιά ήρωες του παραμυθιού. Μέσα από δραστηριότητες και σεμινάρια, η Ακαδημία προσφέρει σημαντικά  εργαλεία γνώσεων και τρόπων  που θα  βοηθήσουν επαγγελματίες, γονείς και νέους  να χαίρονται την σχέση  με τον εαυτό τους και με τα παιδιά. Ο Μύθαρος καλεί τα παιδιά να ακούσουν την καμαρούλα γεμάτη παραμύθια, να κάνουν την σκέψη τους παραμύθι και έτσι να εκφράσουν τα συναισθήματα, τους φόβους, τις επιθυμίες και τα όνειρά τους. Τα καλεί να ντυθούν την παραμυθένια τους ταυτότητα και να  γιορτάσουν τα γενέθλιά τους παρέα με φίλους και συντροφιά με ήρωες των παραμυθιών.

Ο Μύθαρος μας προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να συνταξιδέψουμε, να μοιραστούμε σκέψεις και ιδέες, ελπίδες και όνειρα και να γευθούμε τους καρπούς μιας παραμυθένιας περιήγησης.


www.akadimiaparamithiou.gr  

Διεύθυνση:
Λ.Κηφισίας 180, Χαλάνδρι 15231,
Εμπορικό κέντρο Domus
Τ: +30 210 6711706
F: +30 210 6711706
E: info@akadimiaparamithiou.gr
τηλ: 210-6711706

Σχόλια