Ο Νόα το έσκασε.

Ο Νόα ένα οκτάχρονο αγόρι, το σκάει από το σπίτι του, για να μην δεί αυτό που φοβάται ότι θα γίνει να συμβαίνει. Ο Νόα, με το αθώο του μυαλό πιστεύει ότι αν τρέξει μακριά από το πρόβλημα του θα μπορέσει και να του ξεφύγει. Το δρόμος που θα ακολουθήσει θα τον βγάλει σε ένα περίεργο μέρος, όπου θα συναντήσει ένα μοναδικό κατάσημα παιχνιδιών.
Τα πιο περίεργα παιχνίδια ζωντανεύουν μέσα σε αυτό και ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του, θα αφηγηθεί την ιστορία τους και μαζί την ιστορία της δικής του ζωής. Μια ιστορία που θα αλλάξει τη ζωή και των δύο για πάντα. Ένας παραμυθάς που ψάχνει ακροατή για να γυρίσει πίσω σε αυτό που υπήρξε και ένας φυγάς που ψάχνει αφορμή να επιστρέψει.
Ένα ονειρικό παραμύθι για την αγάπη που πονά και λυτρώνει, για την υπόσχεση και το τίμημα της εκπλήρωσής της, για το χρόνο και όσα μας παίρνει, για τη μνήμη και όσα φυλά μέσα της σα θυσαυρό.
Ένα βιβλίο γραμμένο με φαντασία και απέραντη τρυφερότητα, ένα βιβλίο γεμάτο μαγεία και μια κατάληξη που κι αν δεν είναι αυτή που θα ευχόμασταν για το μικρό μας ήρωα, είναι σίγουρα όμορφη, γλυκιά και λυτρωτική!  
 
Συγγραφέας : Boyne, John
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Έτος Έκδοσης: 2011
Σελίδες: 258

Σχόλια