Ένας χρόνος Αγαπημένα Παιδικά βιβλία!

Περίπου ένα χρόνο πριν, έγραφα στο προσωπικό μου ημερολόγιο, απευθυνόμενη στα παιδιά μου: «Πριν μερικές μέρες, ξεκίνησα ένα καινούργιο blog με θέμα τα παιδικά βιβλία. Νομίζω ότι ο πιο σημαντικός λόγος που το έκανα, είναι για να έχετε μεγαλώνοντας ένα στίγμα, για τον τρόπο που προσπάθησα να σας μεγαλώσω και να σταθώ δίπλα σας. Για τον τρόπο που κοιτάζω τα πράγματα. …Θέλω τόσο να διαφυλάξω αυτό το κομμάτι της δικής σας παιδικής ηλικίας και της δικής μου γονεϊκής αθωότητας, γιατί μεγαλώνοντας και εσείς και εμείς, θα αλλάξουμε, θα ξεχάσουμε ίσως και θα έχουμε ανάγκη να καταφεύγουμε σε αυτό: στα πρώτα διαβάσματα και στα αισθήματα που γέννησαν, στα πρώτα ερωτήματα, στις πρώτες σκέψεις, στις πρώτες αναμνήσεις...Για να θυμόμαστε από που ξεκινήσαμε και που θελήσαμε να πάμε...μαζί!»
Και έτσι αυτό που ξεκίνησε σαν μια προσωπική βιβλιοθήκη, προσφορά στα παιδιά μου, αγκαλιάστηκε και έγινε μια μεγάλη παρέα.
Μέσα σε αυτό το χρόνο, γνώρισα νέους ανθρώπους, μοιράστηκα σκέψεις, χαμόγελα, ευχές και πολλή αγάπη. Ναι, γιατί η αγάπη μπορεί και έτσι να φτάσει και να σε αγγίξει. Μέσα από καλώδια, οθόνες και τηλεφωνικές γραμμές. Δεν ξέρω τι σκοπούς εξυπηρετούν τα sites κοινωνικής δικτύωσης, δεν είμαι έμπειρη σε αυτά, ούτε και τα κυνηγώ. Η δική μου εμπειρία όμως μαζί σας είναι υπέροχα ζεστή, τρυφερή και τολμώ να πω αληθινή. Σας ευχαριστώ για την αγάπη, τη συμμετοχή και την αποδοχή και ελπίζω να μπορέσουμε να τα λέμε για αρκετά χρόνια ακόμα.
Από σήμερα θα ανοίξει μια νέα σελίδα στο blog, όπου θα φιλοξενεί τις δικές σας εμπειρίες ανάγνωσης, τα δικά σας Αγαπημένα Παιδικά βιβλία. Θα χαρώ πολύ να φιλοξενήσω τις δικές σας εντυπώσεις και να γνωρίσουμε όλοι τα βιβλία που εσείς προτείνετε!
H πρόσκληση αφορά και συγγραφείς που θα ήθελαν να μας μιλήσουν για νέα ή παλιότερα βιβλία τους.
Περιμένω λοιπόν τα κείμενά σας στο e-mail: paidikavivlia@gmail.com

Σχόλια

  1. Μπράβο! Χαρούμενα γενέθλια με ευχές για ακόμη καλύτερη συνέχεια! Ωραία ιδέα η νέα σου στήλη. Με γεια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι υπέροχο blog! Η τάξη του Greek4Kids θα παίρνει σίγουρα πολλές ιδέες από τa posts εδώ για την ώρα του βιβλίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου