Η δύναμή μου

Η ιστορία του πρίγκηπα Ανδριανού, είναι μια ιστορία γραμμένη για τα παιδιά που μεγαλώνουν προστατευμένα μέσα στο κάστρο της αγκαλιάς μας, χωρίς τίποτα να τους λείπει και χωρίς τίποτα να τα αφήνουμε να προσδοκούν, γιατί όλα τους τα προσφέρουμε πριν ακόμα τα ζητήσουν.
Είναι γραμμένη για τα φοβισμένα, ντροπαλά παιδιά της υπερπροστασίας, που μεγαλώνουν χωρίς ποτέ να χρειαστεί να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, τους φόβους και τα όνειρά τους, γιατί πάντα είμαστε εκεί να δώσουμε εμείς τη λύση σε όλα τους προβλήματα.
Είναι γραμμένο για τα παιδιά που όταν έρθει η ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες της ενήλικης ζωής, το βάζουν στα πόδια από την ίδια τους τη ζωή. Κρύβονται, δειλιάζουν, ή τελικά ψάχνουν την αίσθηση μιας επίπλαστης δύναμης σε...φίλτρα μαγικά. Σε ουσίες που νομίζουν ότι θα τα κάνουν να ξεπεράσουν τους φόβους, τα άγχη και τις δυσκολίες της ζωής.
Ουσίες που κομίζουν "φίλοι", που νοιάζονται για " το καλό τους". Ουσίες που θα τα φέρουν απο την αίσθηση της επίπλαστης δύναμης, στην εξαθλίωση της απόλυτης εξάρτησης.

Η ιστορία του πρίγκηπα Ανδριανού, μιλά για τους νέους που δίνουν το δικό τους αγώνα να βρούν την αληθινή δύναμη, τον αληθινό εαυτό τους, να αναμετρηθούν με τους ίδιους τούς τους φόβους, την καχυποψία και το χλευασμό των άλλων.
Η ιστορία του πρίγκηπα Ανδριανού, είναι η ιστορία των νέων που καταφέρνουν να σταθούν στα πόδια τους και να διεκδικήσουν εκ νέου τη ζωή και τη θέση τους σε αυτή. Είναι μια ιστορία αυτογνωσίας, θάρρους και ελπίδας.

Συγγραφέας: ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Εικονογράφηση: ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ
Εκδόσεις: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Ηλικία: 5+

Σχόλια