Τρία χρόνια Αγαπημένα Παιδικά Βιβλία!

Το blog μου έκλεισε πριν λίγες μέρες τρία χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε μοιραστεί εκατοντάδες βιβλία, έχουμε γνωριστεί, έχουμε δει και ακούσει πολλές όμορφες ιστορίες.
Έχοντας φτάσει σχεδόν τις  157.000 προβολές και τους 9.000 φίλους στις δύο σελίδες στο facebook, μπορώ να σας ομολογήσω ότι είμαι περήφανη που έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια τόσο όμορφη παρέα που αγαπά το καλό βιβλίο. Δεν θα πω το καλό "παιδικό βιβλίο", γιατί το γεγονός ότι  όλοι εμείς είμαστε ενήλικοι αναγνώστες, σημαίνει ότι η αξία ενός καλού βιβλίου είναι αναγνωρίσιμη και σεβαστή από όλους.
Μέσα στη χρονιά που πέρασε, γνωρίσαμε πολλά καινούρια βιβλία, θυμηθήκαμε παλιότερα και είχαμε τη χαρά να μοιραστούν μαζί μας τα δικά τους αγαπημένα παιδικά βιβλία, καταξιωμένοι συγγραφείς, τους οποίους και ευχαριστώ.

Πριν δούμε παρακάτω τη λίστα με τις 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις που γράφτηκαν τη χρονιά που πέρασε, θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εσάς που ταξιδεύετε μαζί μου στην πολύχρωμη και πολύβουη θάλασσα των παιδικών βιβλίων. Να είμαστε όλοι καλά να απολαμβάνουμε όμορφα διαβάσματα!

Οι 10 δημοφιλέστερες αναρτήσεις για τη χρονιά που πέρασε:

1.  Τα δικά μου αγαπημένα παιδικά βιβλία για το 2012

2.  Δέκα ιστορίες για... καλούς λύκους!

3. Βιβλία που ξεχώρισα μέσα στο 2012

4.  Ένα γράμμα μια ιστορία

5.  Η Κυρά-Σαρακοστή ας...συστηθούμε!

6.  Μια ξεχωριστή λίστα

7.  Η συγγραφέας Ράνια Μπουμπουρή θυμάται παιδικά καλοκαίρια και προτείνει βιβλία!

8.   Και τι θα πει σ'αγαπάω

9.  Η συγγραφέας Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου προτείνει Αγαπημένα παιδικά βιβλία για το 2012

10.  Η συγγραφέας Μαρία Ρουσάκη προτείνει Αγαπημένα παιδικά βιβλία για το 2012

Σχόλια