Βιβλία γνώσης και διασκέδασης από τις εκδόσεις Πατάκη.

Παιχνίδια αντι-βαρεμάρας για το ταξίδι
Απίθανες δραστηριότητες για να περνάς διασκεδαστικά την ώρα σου στα ταξίδια, στην κατασκήνωση, στις διακοπές αλλά και στο σπίτι. Γρίφοι, ανέκδοτα, σταυρολέξα,λαβύρινθοι, γλωσσοδέτες, κουίζ, ζωγραφική, κατασκευές και άλλα πολλά, που θα κάνει τις καλοκαιρινές διαδρομές πραγαμτική απόλαυση!
Συγγραφέας : Clarke Phil,Tudlope Simon
Μεταφραστής : Μπακογεώργου Ελένη
Εικονογράφος : Hill Michael,Maynard Marc
Ηλικία 8+
Παρέα με ένα μολύβι...
"Παρέα με ένα μολύβι" ξεκινάμε να προετοιμαστούμε με ασκήσεις γραφής και αντίληψης. Καθένα από τα "ταξίδια" του βιβλίου αποτελεί μια ανεξάρτητη θεματική ενότητα, που συνδυάζει το παιχνίδι με τον γνωστικό στόχο. Συντροφιά με επίδοξους αστρονάυτες, μαθητευόμενες μαγισσούλες και ζώακια της ζούγλκας, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τη γραφή μέσω διασκεδαστικών προασκήσεων. Το βιβλίο αυτό είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για όσους θέλουν να ενθαρρύνουν τα παιδιά να παίξουν, να εξασκηθούν, να κατανοήσουν και να αγαπήσουν τη γραφή παρέα με ένα μολύβι!
Συγγραφέας: Ναταλία Ζέτου, Κατερίνα Κουτρούμπα
Eικονογράφηση: Ρένια Μεταλληνού
Ηλικία 4+

ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Το μεγάλο βιβλίο δραστηριοτήτων

Αυτό το απίθανο βιβλίο είναι γεμάτο δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις στις διακοπές - να λύσεις γρίφους, να χρωματίσεις εικόνες, να κολλήσεις αυτοκόλλητα, να φτιάξεις συνταγές, να σπάσεις μυστικούς κώδικες, να παρατηρήσεις, να γράψιες, να μετρήσεις, να μαντέψιες, να παίξεις και πολλά πολλά ακόμη, που θα τα μεγάλα, βαρετά καλοκαιριάτικα μεσημέρια, συναρπαστικά!
Μεταφραστής : Μπακογεώργου Ελένη
Εικονογράφος : McCafferty Jan,Baggott Stella,Harrison Erica,Williams Tane
Επιμελητής : Watt Fiona
Κειμενογράφος : Gilpin Rebecca,Bowman Lucy,Maclaine James
Ηλικία 7+























Σχόλια