Αστροφυσική για βιαστικούς νέους.

H "Αστροφυσική για βιαστικούς νέους" αποτελεί το προσαρμοσμένο για εφήβους best seller του Neil deGrasse Tyson, "Αστροφυσική για βιαστικούς".

"Από τις βασικές αρχές της φυσικής μέχρι τα μεγάλα ερωτήματα για το διάστημα και τον χρόνο, ο διάσημος αστροφυσικός και εκλαϊκευτής της επιστήμης Neil deGrasse Tyson «σπάει» όλα τα μυστήρια του σύμπαντος σε μικρά-μικρά κομματάκια, σε λαχταριστά μεζεδάκια γνώσης. Η Αστροφυσική για βιαστικούς νέους περιγράφει βασικούς νόμους, αλλά και αναπάντητα ερωτήματα για το σύμπαν με τρόπο ξεκάθαρο – μαζί με μπόλικο από το γνωστό χιούμορ του Tyson. Ναι, εδώ η αστροφυσική έχει πλάκα.

Με πολλές εικόνες και σχέδια και επιπλέον επεξηγηματικούς πίνακες, ο Gregory Mone, που προσάρμοσε το βιβλίο ειδικά για εφήβους, φροντίζει να κάνει κατανοητές ακόμα και τις πιο περίπλοκες έννοιες.

Η Αστροφυσική για βιαστικούς νέους αποτελεί μια συναρπαστική εισαγωγή στο σύμπαν, αλλά και στις βασικές αρχές της επιστημονικής έρευνας. (από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)."

Αν λοιπόν έχετε, ή γνωρίζετε νεαρούς εφήβους που αγαπούν να ασχολούνται με το διάστημα και την αστροφυσική, το βιβλίο αυτό θα τους κρατήσει ξύπνιους τη νύχτα, για όλους τους σωστούς λόγους! Μεταξύ μας...στα κρυφά ή φανερά θα το διαβάσετε κι εσείς!

Συγγραφέας: Neil DeGrasse Tyson

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος


Σχόλια