Τα κάνω όλα με το αριστερό!

Αλήθεια, πώς καταλαβαίνεις αν είσαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας; Κάθε άνθρωπος έχει μια «δυνατή»  πλευρά. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό και πώς θα ξεχωρίσεις ποια είναι η δική σου; Για ποιον λόγο κάnνουμε την μία ή την άλλη επιλογή; 

Το βιβλίο αυτό προσεγγίζει με ευαισθησία το θέμα της αριστεροχειρίας και εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να το κατανοήσουμε, αλλά και να σταματήσουμε τις λανθασμένες συνήθειες. 

Όπως μας εξηγεί η ίδια η συγγραφέας, σκόπος του βιβλίου είναι να ξεκαθαρίσει τι σημαίνει να είσαι αριστορόχειρας σε έναν κόσμο φτιαγμένο για δεξιόχειρες, αλλά και να συμβάλει ώστε να δημιουργηθεί μια πιο συγκεκριμένη εικόμα για τους αριστερόχειρες.  

Επιπλέον το βιβλίο προσβλέπει στο να ευαισθητοποιήσει βαθύτερα σε επιμέρους πεδία και να καταδείξει πως οι ιδιαιτερότητες της αριστεροχειρίας μπορει να επηρεάσουν την αποδοχή και την ένταξη, ειδικά στην παιδική ηλικία. 

Με πολλές συμβουλές, ιδέες, ασκήσεις και παραδείγματα προσφέρει μια καλή αφορμή για συζήτηση μεταξύ γονιών και παιδιών, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί έναν πρακτικό καθημερινό οδηγό.


Συγγραφέας: ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΚΕΡΧΑΡΤΖ
Εικονογράφος: ΝΤΑΓKΜΑΡ ΓΚΑΪΣΛΕΡ
Εκδόσεις: Ψυχογιός


Εικόνες από την Γερμανική έκδοση





Σχόλια