Γέτι - Ημερολόγιο θετικής σκέψης

 To Γέτι, ο φανταστικός φίλος του Αγοριού, που τόσο αγαπήσαμε μικροί και μεγάλοι, έρχεται να βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν και να χρησιμοποιήσουν στην πράξη τη νοοτροπία ανάπτυξης μέσα από ένα ημερολόγιο θετικής σκέψης.

Ένα ημερολόγιο 92 ημερών,  γεμάτο θετική παρότρυνση, παιχνίδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες, ώστε τα παιδιά να αλλάξουν μέρα με τη μέρα τη νοοτροπία τους, να ενδυναμωθούν, να γίνουν πιο δημιουργικά και ευτυχισμένα με ένα τρόπο που ταιριάζει στα ίδια. Το ημερολόγιο ωθεί τα παιδιά σε μια πολλή χρήσιμη διαδικασία: να αποκτήσουν ή να επανακτήσουν μια ουσιαστική επαφή με τα θέλω  και τις επιθυμίες τους, να ανοίξουν έναν διάλογο με τον εαυτό τους, να αναπτύξουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση,  να κατανοήσουν τη δική τους θέση στον κόσμο και το περιβάλλον τους και φυσικά να χτίσουν την αυτοεκτίμηση και τον σεβασμό στον εαυτό τους και τους άλλους.

Ιδανικό δώρο για την πρωτοχρονιά για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών. 

Συνδυάστε το με το βιβλίο "Γέτι - Η δυναμη του ακόμη", που συμβάλλει σε μια θετική γονεϊκότητα και βοηθά γονείς και εκπαιδευτικούς να κατανοήσουμε τη χρησιμότητα της Νοοτροπίας Ανάπτυξης στην επαφή μας με τα παιδιά. 


Συγγραφέας: Μαρίνα Γιώτη

Εκδόσεις: Διόπτρα

Σχόλια