10 αγαπημένες αναρτήσεις, από 10 χρόνια blogging

Το blog μου κλείνει σήμερα 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο διαδίκτυο.  Όταν το ξεκίνησα, με την αθωότητα και την αφέλεια, που ευτυχώς σου προσφέρει η έλλειψη πείρας, ήταν ένα από τα ελάχιστα blogs αποκλειστικά για το παιδικό βιβλίο. Δεν ξέρω αν θα τολμούσα να κάνω το ίδιο σήμερα. Καλώς ή κακώς λοιπόν τότε το τόλμησα και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε μοιραστεί εκατοντάδες βιβλία, με κάποιους από εσάς έχουμε γνωριστεί, έχουμε γίνει φίλοι, αλλά όλους μας δένει η αγάπη μας για το παιδικό βιβλίο. 
Έχοντας φτάσει σχεδόν τους 14.000 φίλους στις δύο σελίδες στο facebook, μπορώ να ομολογήσω ότι είμαι περήφανη που έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε αυτή τη ζεστή κοινότητα.

Φέτος  αντί της συνήθους αναδρομής στα δικά μου αγαπημένα παιδικά βιβλία της χρονιά που που πέρασε, σκέφτηκα να μοιραστώ 10 αναρτήσεις, μία από κάθε χρονιά παρουσίας του blog μου και να σας τις παρουσιάσω. Πρόκειται για αναρτήσεις φυσικά από βιβλία που αγάπησα ξεχωριστά, αλλά και από σκέψεις που μοιράστηκα μαζί σας τα χρόνια που πέρασαν. 
Εύχομαι καλές συν-αναγνώσεις και στα χρόνια που έρχονται. 

2011 - To μυστικό ημερολόγιο του Κοντορεβιθούλη 









Σχόλια